Skull and Bones release uitgesteld naar minimaal 2019

  De Skull and Bones release is uitgesteld tot mogelijk 2020. Ubisoft heeft de game uitgesteld om de kwaliteit te verbeteren. De game kan ook nog in 2019 verschijnen.

  Ubisoft

  De Skull and Bones release is door Ubisoft uitgesteld tijdens een aandeelhoudersvergadering. De game komt nu uit in het fiscale jaar van 2019-2020. Het spel had in eerste instantie dit jaar nog uit moeten komen in de herfst.

  Met het oog op de toekomst vertelde Ubisoft wat de bedoelingen zijn voor de komende jaren. Tegenover de investeerders werd het volgende verklaard:

  "Net als met eerdere producties en met zich op de versnelling van onze digitale verandering, verkoopgroei van eerdere titels en het succes van de recente releases heeft Ubisoft besloten om haarzelf meer tijd te geven voor de ontwikkeling van Skull & Bones om spelers een betere ervaring te geven."

  Skull and Bones werd vorig jaar onthuld door Ubisoft tijdens de E3 2017 persconferentie. De game zal draaien om tactische oorlogsvoering met scheepvaart. In de game zijn zowel single- als multiplayer mogelijkheden voor spelers, waaronder een vijf tegen vijf gevecht op de ruige zeeën. De game wordt ontwikkeld door Ubisoft Singapore, de studio die ook aan Assassin's Creed 4: Black Flag werkte.

  Skull and Bones release één van velen

  Skull and Bones is één van de vele games die Ubisoft uit wil brengen de komende jaren. Op het moment staan The Crew 2, The Division 2 en Beyond Good and Evil 2 ook op de planning. In de bijeenkomst sprak Ubisoft verder kort over een nog onaangekondigde game die voor 31 maart 2019 uit moet komen.

  Op het moment is het nog niet bekend om welke game het hier gaat. Mogelijk wordt er binnenkort meer informatie over deze mysterieuze game aangekondigd. E3 2018 is immers nog maar een paar weken van ons verwijderd en Ubisoft zal dit jaar opnieuw een persconferentie houden.

  Skull and Bones

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.