SingStar Frozen in de maak voor PS4

  De Pan European Game Information group heeft laten weten dat de SingStar-franchise binnenkort een nieuwe game krijgt met de naam SingStar Frozen. Waarschijnlijk is hier alle muziek van de film in terug te vinden.

  Op de website van PEGI is weinig informatie te vinden en zien we alleen dat hij beschikbaar is op PS4 en PS3. Naast het genre muziek, is er ook het genre dansen te vinden, maar of dit inhoudt dat er ook gedanst kan worden bij de liedjes van Frozen, is nog niet bevestigd.

  SingStar Frozen PS4 informatie wordt binnenkort bekendgemaakt

  In een gesprek van Joystiq is te lezen dat Sony aangeeft Singstar Frozen zowel op PS4 en PS3 uitbrengt, maar geeft hiernaast geen aanvullende informatie.

  "We zijn erg enthousiast dat we de ontzettend populaire liedjes uit Disney's Frozen naar de PlayStation 4 en de PlayStation 3 kunnen brengen met Singstar Frozen," aldus Sony.

  Sony geeft aan binnenkort meer informatie over de game vrij te geven, inclusief een releasedatum en een lijst met liedjes. Daarnaast geeft Sony aan dat er in bepaalde regio’s nog wat problemen zijn rondom de licenties en dat er een mogelijkheid is dat de game op de launch niet in iedere regio te koop zal zijn.

  Er is al een nummer uit de film Frozen te vinden in SingStar Ultimate Party, waarvan je bij ons de recensie kan lezen.

  SingStar Frozen

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.