Singleplayer content SoulCalibur V slechts een kwart van wat gepland stond

  Als we ontwikkelaar Namco Bandai mogen geloven, dan bevat de uiteindelijke versie van de vechtgame SoulCalibur V slechts een kwart van de in eerste instantie geplande hoeveelheid aan verhaalgedreven content.

  Tijdens de ontwikkelperiode heeft de ontwikkelaar maar liefst driekwart van de content moeten schrappen. Dit is gebeurd, simpelweg omdat er geen middelen waren om dit waar te maken.

  "Ons eerste plan op het storyboard was om alle personages in de game een achtergrondverhaal te geven. Maar toen we keken naar het tijdschema en het aantal mankrachten, konden we niet waarmaken wat we in eerste instantie wilden doen. Het gevolg was dat we maar een kwart van onze ideeën in SoulCalibur V hebben kunnen stoppen," aldus Daishi Odashima, team leider bij Namco Bandai.

  Odashima voegt hieraan toe dat er verschillende dialogen zijn opgenomen voor de game, maar nooit zijn toegepast. Hij wil er graag op een of andere manier nog van gebruik kunnen maken, maar hij weet nog niet op welke manier. Mogelijk kunnen we in de toekomst dan nog uitbreidingen voor SoulCalibur V verwachten.

  SoulCalibur V kwam op 3 februari dit jaar uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Onze Rox heeft heel wat klappen uitgedeeld en heeft zo een aardige mening over dit deel in de SoulCalibur franchise kunnen vormen. Haar eindoordeel was een solide 8,0 in de recensie.

  SoulCalibur V

  Verkijgbaar vanaf 3 february 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.