Shrek reboot zou mogelijk in de maak zijn

  De film 'Shrek' en de spin off film 'De Gelaarsde Kat' krijgen mogelijk een reboot. Dit vertelde Chris Meledandri, CEO en eigenaar van Illumination Entertainment, in een gesprek met Variety. Chris Meledandri vertelt dat Universal Pictures hem de opdracht heeft gegeven om een nieuw verhaallijn te bedenken.

  DreamWorks Distribution

  De reden hierachter, is dat Universal Pictures de karakters van 'Shrek' en 'De Gelaarsde Kat' opnieuw te introduceren aan de nieuwe generatie bioscoopbezoekers. Dit wil ze doen met een reboot van Shrek, maar het plan is niet om de bestaande films opnieuw maken. Wat er wel precies gaat gebeuren is nog niet duidelijk.

  Chris Meledandri heeft duidelijk toegegeven dat hij de originele cast wilt hebben. Over de stemacteurs zei hij het volgende:

  "De prestaties van de stemacteurs zijn geweldig. Je zou kunnen pleiten voor een volledig nieuwe versie, maar ik voel meer voor de nostalgie en het terugkeren naar die bekende personages. De uitdaging voor ons was om iets te vinden dat echt het gevoel heeft dat het niet simpelweg een nieuwe film is in een reeks vervolgfilms."

  Shrek reboot

  Enkele jaren geleden leek het er al op dat Shrek nog een vervolg zou krijgen. Daarna kwam er geen groot nieuws meer naar buiten rondom de wereld van Shrek. Nu is Chris Meledandri toch de uitdaging aangegaan om de magische sprookjeswereld van Shrek opnieuw uit te vinden.

  De eigenaar van Illumination Entertainment heeft ondertussen niet stilgezeten. Ze staan bekend om de films Minions , Sing en The Lorax. Daarnaast hebben ze gewerkt aan een nieuwe film van The Grinch. Deze film zal vanaf 8 november in de bioscoop te zien zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.