Shovel Knight Switchversie aangekondigd door Yacht Club Games

  Yacht Club Games heeft aangekondigd dat de Shovel Knight Switchversie eraan komt. Daarbij heeft het bedrijf aangekondigd dat er heel wat gaat veranderen aan de serie.

  In een lange blogpost heeft ontwikkelaar Yacht Club Games aangekondigd dat er heel wat gaat veranderen aan de Shovel Knight serie. De grootste aankondiging is dat er een Shovel Knight Switchversie onderweg is. Shovel Knight is ooit begonnen op de Wii U, dus het is niet vreemd dat ook een Switchversie van de game in de maak is.

  Daarbij heeft Yacht Club Games aangekondigd dat Shovel Knight binnenkort door het leven zal gaan als Shovel Knight: Treasure Trove. Wanneer deze verandering plaatsvindt, zullen alle DLC (die gratis werden uitgegeven) ook apart verkrijgbaar zijn. Hierdoor verandert het grote Shovel Knight in drie kleinere games: Shovel Knight: Shovel of Hope, Shovel Knight: Plague of Shadows en Shovel Knight: Specter of Torment.

  De aankondigingen stopten daar niet, de studio had namelijk nog veel meer klaarliggen. Er komt eindelijk een multiplayer modus naar de game. De modus wordt als een gratis update uitgebracht voor alle consoles behalve 3DS en Vita, de Shovel Knight Switchversie zal de update wel krijgen.

  Shovel Knight Switchversie zal meer veranderingen krijgen in de toekomst

  Ook verder in de toekomst heeft Yacht Club Games heel wat voor je klaar liggen. Er wordt namelijk nog een nieuwe campaign toegevoegd, Shovel Knight: King Knight's Campaign. In dit deel zul je de rol innemen van King Knight en de gehele game opnieuw kunnen spelen.

  Daarbij zal er ook nog een gevecht modus worden toegevoegd. De modus zal Shovel Knight: Battle Mode gaan heten en laat jouw spelen als je favoriete held of vijand. Battle Mode kun je met maximaal 4 spelers spelen.

  Heb je interesse gekregen in Shovel Knight wees dan snel. Yacht Club Games heeft aangegeven dat de prijs van in de komende maanden zullen worden verhoogd. Als je dus snel reageert kun je de volledige game voor een relatief laag prijsje krijgen.

  Shovel Knight

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.