Shovel Knight DLC brengt brawler modus naar game

  Ontwikkelaar Yacht Club Games heeft de Shovel Knight DLC aangekondigd. Met de gratis DLC brengt de ontwikkelaar een multiplayer modus naar het spel.

  De laatste DLC die uitkomt voor Shovel Knight heet Showdown en zal een multiplayer modus naar de game brengen. De modus is een 2D multiplayer brawler en laat maximaal vier spelers het tegen elkaar opnemen in een kleine map.

  In 2013 zou de modus al bekendgemaakt zijn, maar toen was er nog amper informatie over Showdown. Inmiddels weten we meer over de modus. Zo kunnen spelers het tegen elkaar opnemen in verschillende maps die allemaal een ander doel hebben. Zo krijgen spelers soms de missie om zo veel mogelijk diamanten te verzamelen.

  Shovel Knight DLC voor consoles en PC

  Op Youtube is er al wat gameplay te vinden van de nieuwe modus. De update ziet er leuk uit voor gebruikers die vaak met vrienden spelen. Alle personages uit Shovel Knight zijn speelbaar. Verder is er ook nog een Story modus die spelers kunnen verkennen.

  De DLC zal gratis uitgebracht worden als een update voor de game. De update zal uitgebracht worden voor Shovel Knight: Treasure Trove via consoles en PC. De modus komt niet beschikbaar voor de 3DS en Vita. Tevens zal de modus als fysieke game worden uitgebracht. Recent is Shovel Knight ook aangekondigd voor de Nintendo Switch.

  Shovel Knight

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.