Shovel Knight 3DS en Wii U komt in november

  Shovel Knight, een 8-bit indiegame van ontwikkelaar Yacht Club Games, verschijnt in november voor Nintendo 3DS en Wii U. Dat bevestigde de ontwikkelaar via Kickstarter.

  Een precieze datum werd nog niet bekendgemaakt, maar de ontwikkelaar maakt in ieder geval bekend dat de game in november digitaal verkrijgbaar is. De game werd op Kickstarter succesvol gefinancierd, en nu maakt Yacht Club Games via dat platform bekend dat de game onderweg is.

  Omdat de ontwikkelaar geen idee heeft waar al zijn backers vandaag komen, vragen zijn iedereen die geld heeft gedoneerd zijn gegevens in te vullen op de Kickstarter-pagina. Daarna krijgen zij de juiste code opgestuurd.

  Shovel Knight biedt unieke multiplayer

  Zowel de 3DS-versie, als die op de Wii U hebben unieke multiplayer mogelijkheden. Zo heeft de game op de 3DS een speciale StreetPass Arena, zodat je het kunt opnemen tegen mensen die je tegenkomt.

  Ook kun je vijf seconde aan gameplay opnemen wanneer je speciale items vindt of in gevecht bent. Degenen met de beste video wint in-game goud. Met de Game Pad van de Wii U kunnen spelers hints voor elkaar achterlaten.

  Shovel Knight is een 2D side scrolling platformgame met 8-bit graphics en ouderwetse muziek. Met een schep vecht je tegen het kwaad, wat een hommage is aan DuckTales, waarin dat ook het geval is.

  Shovel Knight

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.