Shenmue Remaster mogelijk in de maak bij SEGA

  Tijdens de E3 Persconferentie van Sony werd de Kickstarter van Shenmue III aangekondigd en meteen gestart. De game is op dit moment in ontwikkelingsfase en wordt aan het einde van dit jaar verwacht. Voor die tijd heeft SEGA misschien iets anders voor je klaarliggen, er komt binnenkort mogelijk een Shenmue Remaster aan.

  Dankzij SEGA nerds en TSSZnews weten we nu dat er wellicht een Shenmue Remaster aankomt. SEGA Europa heeft namelijk meerdere domeinnamen geregistreerd die erg wijzen naar een mogelijke Remaster of HD versie van de eerste game. SEGA Nerds bracht dit aan het licht door middel van de volgende tweet:

  Na de tweet is TSSZnews verder gaan zoeken en kwam erachter dat SEGA Europa ook de domeinnamen: ShenmueRemastered.com en Shenmuegame.com. Alle drie de domeinen werden in september geregistreerd. Wat TSSZnews ook weet te melden is dat deze drie domeinen de enige domeinen zijn die SEGA in 2016 heeft geregistreerd.

  Shenmue Remaster domein registratie niet heel vreemd

  Normaal gesproken is het niet vreemd dat bedrijven game gerelateerde domeinen registreren en er vervolgens niets mee doen. De meeste bedrijven doen dit om zeker te zijn dat ze de domeinen hebben voor in de toekomst. Anders zouden ze het domein kunnen verliezen en moeten ze veel geld betalen voor de naam.

  Maar omdat dit de enige domeinen zijn die het bedrijf heeft geregistreerd, is de kans veel groter dat we binnenkort meer gaan zien van een Shenmue Remaster. Toch is alles speculatie en kunnen we alleen maar wachten tot SEGA iets officieel aangekondigd. Voorlopig kunnen we dus alleen maar uitkijken naar Shenmue III.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.