Shenmue III teaser uitgebracht

  Er is een nieuwe Shenmue III teaser uitgebracht op het officiële YouTube kanaal van PlayStation. In de teaser zien we een glimp van de game die momenteel nog in ontwikkeling is. De verwachte releasedatum voor het spel is in 2018.

  PlayStation

  Het spel werd in 2015 aangekondigd tijdens de E3 en heeft door middel van een Kickstarter campagne meer dan 6,3 miljoen dollar opgehaald. Na een lange tijd niks te hebben gezien van de game, is er nu een teaser uitgebracht.

  In de teaser zien we de personages Ryo en Shenhua. Zij kwamen ook voor in Shenmue 1 en Shenmue 2. Verder krijgen we beelden te zien van de wereld en personages die interacties met elkaar uitvoeren.

  Shenmue 3 teaser toont logo

  Naast de teaser is er een logo uitgebracht. Yu Suzuki, ontwikkelaar van Shenmue III vertelt dat hij weet hoeveel het logo betekent voor zijn fans.

  “Ik vond dat het design meer uit het hart moest komen. Daarom nam ik zelf een penseel in de hand. Ik geloof dat we een ontwerp hebben gemaakt dat in de smaak zal vallen, maar laat me weten wat je denkt!”

  Helaas is het logo bij vele mensen niet in de smaak gevallen, dit blijkt uit commentaar op het artikel waarin het logo werd aangekondigd. In dat artikel werd ook de nieuwe teaser uitgebracht. Ook hierover zijn enkele mensen niet positief, vooral de kwaliteit van de personages.

  Shenmue III zal beschikbaar komen voor de PlayStation 4 en PC.

  Shenmue III

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.