Shenmue 3 website gelanceerd - einde van Kickstarter campagne nadert

  Nu het einde nadert van de Shenmue 3 Kickstarter-campagne is er door maker Suzuki en zijn team bij Ys Net een Shenmue 3 website gelanceerd.

  Mocht je nog niet zeker weten of je Shenmue 3 wil steunen via Kickstarter, dan is nu de tijd om te beslissen. Om je nog even een laatste zetje te geven, heeft Ys Net een Shenmue 3 wesbite gelanceerd.

  Op de website is voornamelijk te vinden wat er al te zien was op de officiële Kickstarterpagina: het bekende trailertje en de verschillende paketten die beschikbaar zijn via Kickstarter. Wel zien we een nieuwe lege plek naast de trailer staan, dus wie weet komt er binnnekort een nieuwe trailer aan.

  Het is aan de Shenmue 3 website te zien dat Sony geen enorm gelikte marketingcampagne achter Shenmue heeft zitten, en de website komt redelijk 'zelfgemaakt' over. Aan de ene kant laat dat authenticiteit zijn, maar aan de andere kant schrikt het mogelijk wel wat potentiële investeerders af.

  Shenmue 3 website - nog vier dagen te gaan

  Op dit moment moment is er al bijna 5 miljoen dollar opgehaald via Kickstarter voor Shenmue 3 en zijn er nog vier dagen te gaan op de teller. Een releasedatum is nog niet aangekondigd. Als je nog een oude Xbox hebt staan is het misschien interessant om Shenmue 2 te spelen ter voorbereiding.

  Shenmue III

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.