Shenmue 3 trailer toont eerste gameplay beelden

  Nieuwe informatie over Shenmue 3 wordt goed geheim gehouden door uitgever Deep Silver. Nu is er na lange tijd weer wat informatie over de game. De nieuwste Shenmue 3 trailer toont namelijk de eerste gameplay beelden van het derde deel uit de serie.

  In de video van iets meer dan tweeënhalve minuut zie je hoe de game eruit ziet. De Shenmue 3 trailer begint met hoofdrolspeler Ryo Hazuki die verslagen op de grond ligt met het meisje Ling Shenhua naast hem. Ondertussen wordt Ryo bespot door een man die waarschijnlijk verantwoordelijk is voor zijn nederlaag.

  Later in de de trailer ontmoet de hoofdrolspeler een mysterieuze oude man die Ryo's vader (Iwao Hazuki) kent. Hij start zijn training bij deze man en in dit stuk zie je de eerste beelden van de gameplay. Het lijkt dat de gevechten in de game wat weghebben van 3D-vechtgames.

  Shenmue 3 trailer eerste nieuws sinds lange tijd

  De vorige trailer van Shenmue 3 is alweer uit augustus 2018. Op gamescom is toen de releasedatum trailer onthuld. In de tussentijd is het stil rondom de game. Tot nu dus de nieuwe gameplay beelden zijn onthuld.

  Shenmue 3 speelt zich af na de gebeurtenissen uit het tweede deel. Ryo is aangekomen in de stad Guilin in het noordoosten van China. Hij is naar deze plek afgereisd om zijn zoektocht naar Lan Di, de moordenaar van zijn vader, te hervatten. Om dit te bewerkstelligen moet hij eerst door het gebied van Niao Sun weten te komen.

  Release

  Op 21 augustus 2018 is er een remaster van Shenmue 1 & 2 uitgekomen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. De collectie combineert de twee games van Sega Dreamcast in een bundel met opgepoetste beelden en een betere framerate. Shenmue 3 is vanaf 27 augustus te koop voor de PC en PlayStation 4.

  Shenmue III

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.