Shenmue 3 release wordt niet op E3 2017 bekendgemaakt

  Ontwikkelaar Ys Net heeft vandaag bekendgemaakt dat de Shenmue 3 release niet op de E3 2017 wordt onthuld. De game krijgt dus geen plekje op de aankomende E3.

  Op de Kickstarter pagina van Shenmue 3 houdt Ys Net de fans op de hoogte met voortgangsrapporten. Vandaag verscheen er een nieuw voortgangsrapport waarin bekend werd gemaakt dat Shenmue 3 en ontwikkelaar Ys Net niet deelnemen aan game shows. Ys Net wijdt zich in juni vooral aan het ontwikkelen van de game en zal daarom niet aanwezig zijn op de grote game events die er binnenkort aankomen. Shenmue 3 zal dus niet te zien zijn op de aankomende E3 en het lijkt erop dat Ys Net ook uitsluit dat Shenmue 3 de gamescom in augustus aandoet.

  Shenmue 3 release krijgt geen onthulling op de E3 2017

  Daarnaast wordt er een nieuw personage onthuld in een video die bij het voortgangsrapport staat. Dit personage was nog niet eerder te zien in vorige Shenmue games. Het is nog niet bekend welke rol dit personage zal vervullen en of het een speelbaar personage is.

  Het is dus nog niet bekend wanneer Shenmue 3 uitkomt en we weten ook niet wanneer we meer informatie over deze game krijgen. Er is wel al bekendgemaakt dat Shenmue 3 voor de PC en de PS4 uit gaat komen. Aan het begin van dit jaar verschenen er wel al enkele screenshots van Shenmue 3 op het internet. Op de Shenmue 3 website van Ys Net kun je meer informatie vinden over deze game.

  Shenmue 3 werd tijdens de E3 2015 aangekondigd en daarna werd meteen een Kickstarter campagne gelanceerd. Sinds die tijd hebben bijna 70.000 mensen voor een totale bijdrage van meer dan 5,5 miljoen euro gezorgd. Hiermee brak de game het record voor snelst gesteunde game op Kickstarter.

  Shenmue III

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.