Shenmue 3 release uitgesteld naar 2018

  Project directeur Yu Suzuku heeft slecht nieuws voor spelers die uitkijken naar de nieuwe Shenmue. Hij kwam namelijk met het nieuws dat Shenmue 3 release uitgesteld is. Hij deed dit in een video via de kickstarter website.

  Eigenlijk zou de game in december dit jaar uitkomen. Suzuki maakte echter bekend dat de release van de game wordt uitgesteld naar een later tijdstip.

  Shenmue 3 release uitgesteld

  In de video verontschuldigd Suzuki zich voor het uitstel. Hij geeft aan dat het team nieuwe technologieën gebruikt en daardoor nieuwe mogelijkheden heeft ontdekt. Hierdoor is de game groter geworden dan vooraf gedacht. Het team heeft meer tijd nodig om de game daarom af te leveren.

  Suzuki bedankt nogmaals de mensen die de Kickstarter hebben gefinancierd. Later deze maand volgen meer details in het Backer Report. Wel hoeven we Shenmue 3 niet op de E3 te verwachten dit jaar.

  Shenmue 3 bracht op Kickstarter erg veel geld op. Inmiddels is de game alweer twee jaar in ontwikkeling. De beoogde release is nu ergens halverwege 2018 exclusief voor PlayStation 4.

  Shenmue III

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.