Shenmue 3 release staat eindelijk vast

  Nadat het al twee jaar op rij is uitgesteld, is er een vaste Shenmue 3 release, namelijk 27 augustus 2019. Dit lijkt misschien nog wel ver weg, maar het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat de regisseur, Yu Suzuku, het spel oorspronkelijk uit wilde brengen.

  Naast de releasedatum voor Shenmue 3, is er ook een trailer voor het spel onthuld. Deze trailer kun je hierboven bekijken.

  In de trailer zie je Ryo Hazuku die probeert te achterhalen hoe zijn vader dood gegaan is. Hierbij wordt hij gehinderd door verschillende tegenstanders en gebruikt hij zijn vechtkunsten om ze te verslaan. Ling Shenhua is een meisje dat gedurende het avontuur tegen Ryo praat over de prophecy.

  Shenmue 3 release al jaren op komst

  In 2015 werd er een crowdfundingsactie opgezet op E3 om Shenmue 3 te gaan ontwikkelen. Het brak Kickstarter records en er werd al snel meer dan zes miljoen dollar opgehaald. De ontwikkeling kon beginnen, maar duurde langer dan verwacht.

  Na meerdere keren uitgesteld te zijn, is nu de knoop dan toch doorgehakt en is er een definitieve lanceerdatum bekend gemaakt. Vanaf 27 augustus 2019 ligt de game in de de winkels.

  Remasters

  Wil je niet langer wachten met het spelen van Shenmue? De remastered versies van Shenmue 1 en 2, uit 1999 en 2001, zijn volgens de uitgever de definitieve versies. Wil je de nieuwe versie proberen? Dan kun je de remastered versie van Shenmue I & II bestellen!

  Shenmue III

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.