Shenmue 3 Kickstarter krijgt nieuwe stretch goals

  Shenmue 3 gaat groter worden dan eerst. Er wordt zoveel geld opgehaald dat de ontwikkelaar nieuwe stretch goals heeft toegevoegd aan de Shenmue 3 Kickstarter.

  Tijdens de Sony persconferentie op de E3 2015 werd Shenmue 3 onthuld. Het Kickstarter project van de game werd aangekondigd, wat grote indruk maakte. De gevraagde twee miljoen dollar was dan ook zo binnen.

  Nieuwe stretch goals

  Ondertussen is de teller over de drie miljoen heen. Daarom worden er nieuwe stretch goals toegevoegd aan de Shenmue 3 Kickstarter.

  Stretch goals zijn dingen die de ontwikkelaar gaat doen als er meer geld dan gepland opgehaald wordt. In het geval van deze game werd er gevraagd om twee miljoen. Maar als er 2.5 miljoen binnen kwam zouden er meer filmpjes komen in de game. Voor hogere bedragen werden vertaling toegevoegd.

  Alle oude doelstellingen zijn nu behaald, daarom worden er nieuwe toegevoegd. Het draait vooral om de toevoeging van nieuwe missies, meer opties voor je karakter en een grotere stad om te ontdekken.

  De hoogste stretch goal staat nu op 5 miljoen dollar. Dat gaat waarschijnlijk gehaald worden.

  Shenmue 3 Kickstarter streach goals

  Sony helpt Shenmue 3 Kickstarter

  Ook Sony betaalt mee aan Shenmue 3. Hoeveel is onbekend, maar de hulp is er in ieder geval. Dat werd gister duidelijk op de E3.

  Shenmue 3 moet in 2017 uitkomen op de PS4 en PC.

  Shenmue III

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.