Shenmue 3 game details bekendgemaakt door Yu Suzuki

  Yu Suzuki, de regisseur van Shenmue 3, heeft details bekendgemaakt over de game. Dit is te lezen in een vertaling van het originele interview dat is afgenomen op de G-Fusion tour. Suzuki geeft een aantal belangrijke hints vrij over de game die dit jaar uit zal gaan komen.

  Een van de belangrijke details die Yu Suzuki bekendgemaakt heeft over de game Shenmue 3 is dat de game veel groter zal gaan zijn dan de vorige twee games uit de serie. Het eerste en het tweede deel van Shenmue kunnen ongeveer in een week worden uitgespeeld. Suzuki verteld dat het derde deel een hoofdverhaal heeft dat kan worden uitgespeeld, maar dat daarna het spel niet eindigt. Je kunt namelijk na het spelen van het hoofdverhaal de game nog verder spelen.

  Nog meer details over de game Shenmue 3?

  Niet alleen is het boven water gekomen dat Shenmue 3 veel groter zal zijn dan de vorige delen in de gameserie. Er worden ook verschillende eindes verwacht in de game. Dit dankzij de verschillende storylines die voor zullen gaan komen in Shenmue 3. Hier hint Suzuki tenminste naar.

  Verder zullen de zijmissies in Shenmue 3 niet meer apart van het hoofdverhaal zijn. Dit willen de makers van Shenmue 3 zodat de game een meer samenhangend effect heeft. Mini-games zullen dan ook een grotere impact hebben op de game in het algemeen. Een aantal mini-games uit het eerste en tweede deel van Shenmue zullen terugkeren. Toch zijn de mini-games grotendeels nieuw.

  In 2015 is de game Shenmue 3 al bekend gemaakt op E3. De game is sinds de aankondiging een aantal keer uitgesteld. Eerst zou Shenmue 3 in 2018 verschijnen, maar de game wordt nu dit jaar verwacht op 27 augustus. De game zal te spelen zijn op de PC en PS4.

  Shenmue III

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.