Shenmue 1 en 2 naar PS4, Xbox One en PC

  De eerste twee Shenmue-games komen naar de PlayStation 4, Xbox One en PC. Ontwikkelaar SEGA liet weten dat Shenmue 1 en 2 een re-release krijgt en dit jaar nog op die platformen moet uitkomen.

  SEGA noemt de re-release van Shenmue 1 en 2 de "definitieve versie" van de klassieke avonturengames met moderne aspecten, zoals het aanpassen van de resolutie van het scherm en de keuze tussen de oorspronkelijke besturing of een hedendaagse besturing. Verder kun je ook kiezen of je de oorspronkelijke Japanse stemmen wilt, of toch de voorkeur geeft aan de Engelse stemmen.

  Shenmue 1 en 2 re-release komt dit jaar uit

  Beide titels zullen fysiek en digitaal uitkomen voor de drie platformen. De originele Shenmue kwam in 1999 uit voor de Sega Dreamcast en volgde het verhaal van Ryo Hazuki en in 2001 kwam het vervolg uit voor de eerste Xbox.

  Op dit moment is bedenker Yu Suzuki aan het werk met Shenmue 3, die tijdens de E3 van 2015 werd aangekondigd. De derde Shenmue moet ook dit jaar uitkomen voor de PlayStation 4 en PC. Liefhebbers van de franchise zien dit jaar dan ook nog de eerste twee games op de PlayStation 4, Xbox One en PC verschijnen.

  Shenmue 1 & 2

  Verkijgbaar vanaf 21 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.