Shazam movie kostuum gepost door hoofdrolspeler Zachary Levi

  De acteur Zachary Levi die de hoofdrol zal gaan spelen in de nieuwe film Shazam heeft in een Instagram bericht een nieuwe foto van zijn superhelden kostuum geplaatst. Dit geeft ons niet alleen een kijkje in de movie, maar laat ons ook weten dat de heropnames van Shazam zijn begonnen.

  Warner Bros.

  Al deze informatie hebben we weten te halen uit het Instagram bericht van Levi. In de beschrijving liet hij weten dat ze weer zijn begonnen en mixte deze informatie met een foto van de riem van Shazam, de superheld die hij zal gaan spelen. Shazam! zal maar twee weken aan heropnames krijgen en moet daarna beginnen aan het klaarstomen van de video voor de release in april 2019.

  Shazam werd in 2014 al aangekondigd door Warner Bros., maar de film is nooit begonnen met draaien. In de tussentijd werden wel de rollen gecast van verschillende karakters uit de film. In mei 2018 waren was het schieten van de film afgelopen, maar een aantal stukken moesten herfilmd worden. Hier zijn ze nu nog mee bezig, maar we hopen dat in april 2019 het filmen klaar is van de Shazam movie.

  Waar gaat de Shazam movie over?

  In de Shazam movie wordt de jonge Billy Batson naar een nieuw adoptiegezin verhuisd voor de zevende keer. In dit huis komt hij terecht met vijf andere adoptiekinderen. Wanneer Billy in de metro zit komt hij plotseling terecht in een andere realiteit. Hier komt hij een tovenaar tegen die hem de kracht geeft om in een volwassen superheld te veranderen zodra hij ‘Shazam!’ schreeuwt. Billy gaat met zijn nieuwe adoptiebroertje op onderzoek om uit te zoeken hoe zijn nieuwe krachten werken en hoe hij de schurk Dr. Thaddeus Sivana ermee kan stoppen.

  Ben je een grote DC fan? Dan is ons artikel over de beste Joker acteurs zeker wat voor jou. Ben je wat meer van de superhelden dan van de superschurken van DC? Dan kun je ons artikel over de mogelijke nieuwe Batman lezen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.