Shazam gebruikers kunnen nu artiesten volgen

  Shazam gebruikers kunnen vanaf vandaag hun favoriete artiesten volgen op Shazam. Ook nummers beluisteren met Apple Music is vanaf vandaag mogelijk.

  Vanaf vandaag is het mogelijk om nieuwe muziek te ontdekken van je favoriete artiesten. Shazam gebruikers kunnen nu artiesten als Pitbull, Calvin Harris, Meghan Trainor, Avicii, Jason Derulo, Coldplay en andere volgen op Shazam.

  Shazam gebruikers zoeken 20 miljoen keer per dag

  Volgens Rich Riley, Chief Executive Officer van Shazam wordt er 20 miljoen keer per dag naar muziek gezocht die Shazam gebruikers om hen heen horen. Vanaf nu wil Shazam ook een andere manier aanbieden om nieuwe muziek te ontdekken.

  Grote artiesten zouden ook dagelijks gebruik maken van de applicatie om nieuwe muziek te ontdekken. Zij kunnen deze bevindingen dan delen met hun fans op het moment dat ze iets nieuws hebben ontdekt. Nieuwe ontdekking van artiesten zullen automatisch verschijnen in Shazam.

  Luisteren met Apple Music

  Shazam gebruikers kunnen andere personen met één druk op een knop volgen en zo op de hoogte blijven van nieuwe singles, albums en video’s van deze artiesten. Daarnaast is het ook mogelijk om nummers van artiesten te beluisteren in Apple Music voor iPhone met behulp van de nieuwe ‘’Listen on Apple Music’’ knop.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.