Sharp Corner R onthuld, telefoon zonder randen

  Sharp heeft een nieuwe telefoon onthuld, namelijk de Sharp Corner R. het gaat nog om een concept telefoon en wordt getoond op CEATEC beurs in Japan.

  De nieuwe Sharp Corner R is een gloednieuwe concept telefoon die een nieuwe scherm van Sharp etaleert. De telefoon heeft namelijk bijna geen randen. De telefoon is ontworpen met de nieuwe Free Form Display technologie, ontwikkeld door Sharp. Deze technologie maakt het mogelijk schermen in elke denkbare vorm te produceren.

  Sharp opnieuw pionier met Sharp Corner R

  Met de Corner R maakt Sharp opnieuw stappen met het doorontwikkelen van beeldschermen. Vaker proberen zij de grenzen op te zoeken van alle mogelijkheden. De Japanse fabrikant brengt vaker producten uit die grenzen verleggen, zoals met de Aquos televisies die behoren tot de dunste TV schermen ter wereld.

  Sharp Corner R

  De Sharp Corner R is niet de dunste in zijn soort, maar heeft wel een andere unieke features. Zo zijn er dus bijna geen zijkanten te zien bij de telefoon en heeft het scherm bolle hoeken. De concept telefoon heeft ook nog een 5.2 inch scherm met Full HD resolutie.

  Het gebruik van de Free Form Technology-schermen, die dus niet vierkant zijn, heeft nog geen doorgang weten te vinden naar de consument. Sharp hoopt met telefoon als de Sharp Corner R daar verandering in te brengen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.