Sharknado: The Video Game vandaag uit voor iOS

  Voor wie niet genoeg kan krijg van Sharknado is er zeer goed nieuws: de cult-film serie heeft een iOS game gekregen. De app kost 2,69 euro en is te downloaden voor iPad, iPod Touch en iPhone. De app is geoptimaliseerd voor de iPhone 5.

  In Sharknado: The Videogame ga je de door haaien overspoelde straten van Manhattan op. Gebruik vissen om haaien af te leiden. Dood haaien met een zwaard, gebruik tijgerhaaien om naar nieuwe hoogten te springen en spring het hart van de haaientornado in gewapend met een kettingzaag. Het klinkt allemaal knotsgek, maar dat is precies wat Frank Cifaldi, de regisseur van het spel, probeerde te bereiken:

  "The Sharknado films vertonen al aparte video gamelogica, dus de films vertalen naar een werk van interactieve kunst was niet een hele uitdaging. We hebben nog steeds een zwakte voor de gelicenseerde spellen in onze kindertijd die vele vrijheden namen onder het motto van lol hebben, en ik denk dat het ons gelukt is om dat gevoel naar de 21ste eeuw te brengen.

  “We hebben de ‘Citizen Kane’ van video games nog niet gezien, maar we hebben tenminste onze Sharknado”

  Sharknado 2: the Second One is morgen op SyFy te zien

  Sharknado 2: the Second One, het vervolg op Sharknado uit 2013, is morgen te zien in Nederland via SyFy. De film is een paar minuten na de Amerikaanse première, en wordt dus dankzij het tijdsverschil op 31 juli om 3:10 uitgezonden. Voor degene die niet wakker willen blijven is er een herhaling om 21:00 uur. En voor wie niet genoeg kan krijgen van Sharknado: Je maakt bij ons ook nog eens kans op een t-shirt!

  Sharknado: The Video Game

  Verkijgbaar vanaf 30 july 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.