Shadow Realms geannuleerd door BioWare

  BioWare Austin heeft de online co-op RPG Shadow Realms geannuleerd. Dat blijkt uit een bericht op de website van de game. Afgelopen augustus pas werd het spel voor het eerst aangekondigd.

  "We hebben het besluit genomen om niet door te gaan met de ontwikkeling van Shadow Realms", schrijft algemeen manager van BioWare Austin, Jeff Hickman op de website. "We begrijpen volledig dat dit nieuws teleurstellend is voor sommigen van onze fans."

  Shadow Realms geannuleerd, nu werkt BioWare Austin aan Star Wars MMO

  Volgens Hickman is Shadow Realms geannuleerd zodat BioWare Austin met andere projecten aan de slag kan gaan. Onder meer Dragon Age: Inquisition, de volgende Mass Effect en Star Wars: The Old Republic behoren tot hun repertoire. Die laatste zal, met het oog op de release van de film The Force Awakens aanstaande december, worden uitgebreid.

  Shadow Realms zou een moderne fantasygame worden, die in episodische releases zou worden verdeeld "zoals een tv-serie". Daarmee zouden gamers volgens de ontwikkelaar "verhaalgedreven avonturen als een gemeenschap" beleven.

  Shadow Realms

  Verkijgbaar vanaf 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.