Shadow of the Tomb Raider releasedatum per ongeluk vrijgegeven

  Op de officiële site van de Tomb Raider game is de Shadow of the Tomb Raider releasedatum per ongeluk al vrijgegeven. Als je naar de site gaat, zie je de datum van wanneer het spel onthuld gaat worden, maar als je een dieper kijkje neemt kun je een hoop meer informatie verschaffen.

  Zo hebben mensen gekeken naar de broncode van de site en daar was al een hoop verborgen informatie te vinden. Hier kun je lezen dat de nieuwe Tomb Raider game Shadow of the Tomb Raider heet en dat het spel vanaf 14 september in de schappen zal liggen.

  Meer over de Shadow of the Tomb Raider release

  In de broncode zijn nog meer leuke dingen te lezen, want naast de releasedatum staat er ook exacte datum voor wanneer de gehele game onthult gaat worden. Waarschijnlijk krijgen we op die datum dus de volledige reveal te zien, met gameplay en al.

  Als we zelf een kijkje nemen in de broncode zien we dat de releasedatum er niet meer te vinden is, gelukkig heeft iemand op Twitter er een screenshot van genomen.

  Wel zien we zelf dat de game uit zal komen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. De archeologe Lara Croft zal dus geen entree maken op de Nintendo Switch.

  De voorganger van Shadow of the Tomb Raider was Rise of the Tomb Raider en kreeg in onze review een 8.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.