Shadow of Mordor update zorgt voor transfer van Orcs

  Er is een nieuwe Shadow of Mordor update uitgekomen. Dankzij deze update is het mogelijk om Orcs mee te nemen naar het vervolg. Dit tweede deel, Shadow of War, zal op 10 oktober uitkomen. Bekijk de trailer van de Nemesis Forge update bovenaan de pagina.

  Shadow of Mordor kwam in 2014 uit voor zowel de oude als de huidige generatie consoles. Shadow of Mordor speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit & The Lord of the Rings. Jij kruipt in de huid van Talion die wraak zoekt voor het verlies wat hij heeft geleden.

  In onze Shadow of Mordor review lees je waarom we zeer over de game te spreken waren. Het grootste pluspunt van Shadow of Mordor is het Nemesis systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat vijanden onthouden wanneer ze je hebben verslagen en waar ze je voor het laatst zijn tegengekomen.

  Alle informatie over de Shadow of Mordor update

  De nieuwe Nemsis Forge update is uitgebracht voor de huidige generatie consoles: PlayStation 4, Xbox One en via Steam. Deze versies van de game kunnen hun sterkste Orcs overzetten naar Shadow of War.

  Je kunt in totaal twee Orcs overzetten: je sterkste Nemesis (vijand) en je meest loyale Orc volgeling. In Shadow of Mordor kun je namelijk Orcs hersenspoelen, om ze aan jouw leger toe te voegen. Dankzij deze update krijg je een goede start in Shador of War en staat je loyale Orc aan je zijde.

  Hiernaast heeft Warner Bros. Interactive bekendgemaakt dat Shadow of Mordor in de Microsoft Store & op Steam te verkrijgen is met 80 procent korting! De verkoopdata wordt hieronder weergegeven:

  • Xbox One versie, voor €6,- in de Microsoft Store (aanbod geldig tot 11 juli).
  • Steam versie, voor €4,- op Steam (aanbod geldig tot 10 juli).

  Shadow of Mordor is verkrijgbaar voor zowel de oude als de huidige generatie consoles. Het vervolg, Shadow of War, verschijnt op 10 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Middle Earth: Shadow of War

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.