Shadow of Mordor ontwikkelaar werkt aan nieuw project

  Monolith Productions, de studio achter Middle-earth: Shadow of Mordor, werkt zeer waarschijnlijk aan een nieuw project. De Shadow of Mordor ontwikkelaar is op zoek groot aantal nieuwe medewerkers.

  Dat blijkt uit een aantal baanadvertenties die Time Warner, het moederbedrijf van Monolith, online heeft gezet. De ontwikkelaar is op korte termijn op zoek naar onder meer een producer, productieassistent, diverse programmeurs en grafisch artiesten en een regisseur voor cutscenes.

  Dat het om Monolith gaat, blijkt uit de locatie die in de advertenties wordt genoemd: de studio is gevestigd in Kirkland in de Amerikaanse staat Washington. De startdata die in de advertenties worden vermeld, wijzen erop dat de Shadow of Mordor ontwikkelaar al bezig is met het bouwen van een nieuw team.

  Werkt Shadow of Mordor ontwikkelaar aan vervolg?

  Of het om een vervolg gaat op Shadow of Mordor staat nog niet vast, maar de mogelijkheid is er zeker. De game uit 2014 was zeer succesvol (in onze review kreeg het spel een 8) en Michael de Plater, een lid van het ontwikkelteam, zag zeker mogelijkheden om het verhaal voort te zetten.

  Vooral het Nemesissysteem in de game zou volgens De Plater verder kunnen worden uitgewerkt, evenals de schurken die in Shadow of Mordor hun opwachting maakten.

  Middle-earth: Shadow of Mordor

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.