Sfeer bij Fantastic Beasts 3 was verdwenen na vertrek van Johnny Depp

News
donderdag, 24 juni 2021 om 13:30
fantastic beasts johnny deppf1632324596
Johnny Depp gaat door een heftige tijd heen, zeker omdat hij bij alle grote films wordt ontslagen of weggestuurd. Zo ook het geval bij de Fantastic Beasts 3 set, waar hij in november 2020 is vertrokken. Depp werd na een uitspraak van rechter snel vervangen door de studio van Warner Bros.
Sinds het vertrek van Johnny Depp bij de Fantastic Beasts 3 opnames is de sfeer enorm veranderd, in een negatieve zin. Een aantal crewleden laten weten dat het er enorm in hakte dat Depp moest vertrekken van de set. “De eerste opnamedag zonder hem voelde als een begrafenis,” laat een crewlid weten.
Iedereen die bezig is met de film moest ook na het vertrek van Depp een Non-Disclosure Agreement ondertekenen om zo alles binnen gesloten deuren te houden over de gehele situatie. Crewleden geven ook aan dat ze het spijtig vinden nooit afscheid genomen te kunnen hebben van Depp, “maar er is niets meer aan te doen.”

Wie speelt Grindelwald in Fantastic Beasts 3?

De sfeer en toon van Fantastic Beasts 3 wordt hoe dan ook anders, maar wie probeert nou eigenlijk de rol van Johnny Depp over te nemen? Het is niemand minder dan Mads Mikkelsen. Hoewel hij een enorm goede en getalenteerde acteur is, gaan fans ongetwijfeld verschil zien tussen de twee acteurs en hoe de toon in de hele film hierdoor verandert.
Fantastic Beasts 3 moet in de zomer van 2022 verschijnen, zolang er natuurlijk geen vertraging meer ontstaat.