Servers The War Z offline na database hack

  Alle servers van de open wereld zombiegame The War Z zijn offline gehaald nadat het forum en de database van het spel werden gehackt. Dit maakt uitgever OP Productions bekend.

  OP Productions brengt dit nieuws naar buiten middels een verklaring op een forum. De uitgever geeft aan dat er geen betalingsgegevens zijn gestolen. Wel zijn er e-mailadressen buit gemaakt en is het mogelijk dat er ook enkele wachtwoorden zijn gestolen ondanks de beveiliging. In het bericht wordt daarom aan spelers verzocht om zo snel mogelijk hun wachtwoord te veranderen.

  In de verklaring is terug te lezen dat OP Productions al druk in de weer is om alles op te lossen. Er worden nieuwe maatregelen genomen die ervoor moeten zorgen dat dit nooit meer gebeurt.

  "We hebben experts en onderzoekers van buitenaf benaderd om ons te helpen in ons onderzoek naar dit incident. We hebben meerdere manieren ge√Įdentificeerd waarop toegang is verkregen en hebben de beveiliging hierop verbeterd. We zijn druk bezig met alles na te lopen en onze servers en diensten te updaten en voegen bovendien nieuwe beveiligingsmaatregelen toe," aldus de uitgever.

  Sinds de release kampt The War Z al met verschillende problemen en dit is bovendien niet eens de eerste keer dat de game werd gehackt. Afgelopen januari doken er ook al berichten op over een groepje hackers dat de servers van de MMO had belaagd. Een paar weken later werd het spel offline gehaald vanwege valse reclame.

  Infestation: Survivor Stories

  Verkijgbaar vanaf 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.