Serie van The Coen Brothers op Netflix in 2018

  Het bekende Amerikaanse duo dat films maakt, The Coen Brother, gaat een nieuwe show lanceren. In 2018 is de serie van The Coen Brothers op Netflix te zien. De nieuwe serie van heet The Ballad of Buster Scruggs.

  Eerder werd al aangekondigd dat de broers aan een nieuwe tv-serie werken. Toen was er nog niet bekend waar de serie op uitgezonden zou worden. Met de uitspraak “We’re streaming motherfuckers!” laten de broers weten dat ze een deal met Netflix hebben gemaakt.

  The Coen Brothers op Netflix met Buster Scruggs

  De serie op Netflix zal zes afleveringen bevatten waarin iedere aflevering een ander verhaal verteld word. Deze verhalen zullen gaan over het Wilde Westen van Amerika.

  Het duo bestaat uit Joel en Ethan Coen die in 1984 begonnen met hun eerste film genaamd Blood Simple. Hiervan waren zij de producenten. Die film was het eerste grote werk van cinemafotograaf Barry Sonenfield. Hij is later bekend geworden als regisseur van onder andere The Addams Family, Men in Black en Wild Wild West.

  De Coen Brothers hebben gewerkt aan films als Hail, Caesar! uit 2016 en Inside Llewyn Davis uit 2013. De broers nemen de taak van het regisseren en monteren van de verschillende films op zich.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.