Sennheiser Orpheus 2 is de duurste headset ooit - 50.000 dollar!

  De Sennheiser Orpheus 2, de opvolger van de eerste Orpheus, is door Sennheiser gepresenteerd. De koptelefoon staat garant voor een sensationele audio-ervaring, maar daar moet je wel 50.000 dollar voor neerleggen. Het is dan ook de duurste headset ooit met zo'n hoge prijs.

  Sennheiser heeft altijd een hoofdtelefoon willen produceren die je het idee geeft je in een concertzaal te begeven met de allerbeste akoestiek. Al in 1990 werd een dergelijke koptelefoon uitgebracht door Sennheiser: de eerste Orpheus. Volgens de producent was de Orpheus jarenlang de beste hoofdtelefoon ter wereld, tot nu toe.

  Dit jaar viert Sennheiser haar 70e verjaardag en om dat te vieren, lanceert de fabrikant de opvolger van de Orpheus: de Orpheus 2. Deze opvolger van de legendarische eerste Orpheus moet zijn voorganger in alle opzichten overtreffen. De Orpheus 2 is ontworpen om de gebruiker de beste geluidskwaliteit te bieden waarbij er genadeloos met de concurrentie moet worden afgerekend. Er is bijna 10 jaar gewerkt aan deze megadure headset.

  Sennheiser Orpheus 2 - de beste materialen en technieken

  Om de luisteraar de perfecte audio-ervaring te bieden maakt de Orpheus 2 gebruik van de beste materialen en technieken. Zo wordt een nieuw versterkerconcept gebruikt waar Sennheiser zelfs een patent op heeft. Ook zijn er er materialen als goud en platina gebruikt in het ontwerp van de hoofdtelefoon. Het is daarom ook niet vreemd dat de prijs van deze koptelefoon zo hoog ligt wanneer je nagaat dat er dure edelmetalen in zijn verwerkt.

  Als je dus de beste luisterervaring ooit wil hebben, moet je een flink bedrag op je bankrekening hebben staan. De Sennheiser Orpheus 2 is niet voor niets de duurste headset ooit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.