Sennheiser introduceert nieuwe koptelefoon HD 660 S

  Sennheiser heeft een nieuwe koptelefoon onthuld. Het nieuwe toestel zal de HD 660 S heten en is daarmee de logische opvolger van de populaire HD 650 S.

  Sennheiser

  De koptelefoon zou, volgens Sennheiser zelf, een nieuw en verbeterd transducer design krijgen, waardoor het geluid nog beter overkomt dan bij de HD 650 S. Dankzij de lage impedantie, oftewel complexe weerstand, van 150 Ohm kan de HD 660 S ook gebruikt worden voor mobiele High Resolution audiospelers. Simpel gezegd; de HD 660 S is vrijwel met iedere audiospeler te gebruiken.

  Nieuwe koptelefoon nog deze maand beschikbaar

  Als we Sennheiser mogen geloven heeft de HD 660 S volledige controle over elk stukje geluid dat door de koptelefoon je oren in komt. Zo blijft het geluid dus erg stabiel, zonder enorme schommelingen omhoog of omlaag.

  Bij XGN zijn we niet geheel onbekend met de koptelefoons van Sennheiser. Zo hebben we in een eerder stadium al meerdere koptelefoons van het Duitse bedrijf gerecenseerd, zoals de HD 471i en de RS 175.

  De prijs voor de koptelefoon van Sennheiser is overigens niet bepaald mals. Voor maar liefst 499 euro kan je de HD 660 S kopen. Het toestel is deze maand nog beschikbaar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.