Sekiro: Shadows Die Twice Story Preview trailer toont beelden verhaal

  De Sekiro: Shadows Die Twice Story Preview trailer geeft een korte inkijk in het verhaal van de game. De focus ligt op de herkomst van het hoofdpersonage genaamd The Wolf. De cryptische trailer van de game is hieronder te bekijken.

  In de video zien we een Japan in oorlog. Op een van de slagvelden zit een kleine jongen met een katana in zijn hand. Hij wordt zacht over zijn gezicht gesneden door de mysterieuze Owl die vraagt of hij niks te verliezen heeft. Even later maakt de trailer een sprong naar de toekomst, waarin The Wolf volwassen is.

  Sekiro: Shadows Die Twice Story Preview trailer in het oude Japan

  Sekiro: Shadows Die Twice speelt zich af in de Japanse Sengoku periode van de late 16e eeuw. Het land is in die wrede tijd een almaar durende strijd tussen leven en dood. In de game gebruik je de vaardigheden van The Wolf om verschillende dodelijke vijanden te lijf te gaan.

  De ontwikkelaars achter Sekiro: Shadows Die Twice zijn de mensen achter Bloodborne en Dark Souls. De studio staat bekend om zijn uitdagende games en Sekiro volgt die trend. Zo heeft de game geen verschillende moeilijkheidsgraden en is hij volgens de regisseur Hidetaka Miyazaki zelfs moeilijker dan de andere games van FromSoftware.

  Sekiro: Shadows Die Twice komt op 22 maart naar de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Sekiro: Shadows Die Twice

  Verkijgbaar vanaf 22 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.