Sekiro: Shadows Die Twice story heeft meerdere eindes

  De story van Sekiro: Shadows Die Twice zal meerdere eindes hebben. Dit is af te leiden aan de lijst van trofeeën voor de game. Hier worden er vier mogelijke eindes beschreven. Sekiro: Shadows Die Twice komt 22 maart uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  De studio FromSoftware, bekend van Dark Souls en Bloodborne, komt met een nieuwe onvergeeflijke game, waar weer uren aan tandenknarsen en door de lucht vliegende controllers kan worden besteed. In de story van Sekiro: Shadows Die Twice volgen we een ninja met een prothetische arm op zijn zoektocht om zijn eer te herstellen.

  Natuurlijk gaan games altijd gepaard met te behalen trofeeën. In Sekiro is het niet anders, de lijst met prestaties varieert van redelijk simpel tot onvoorstelbaar moeilijk. In de complete lijst zijn ook vier trofeeën te vinden die allemaal een ander einde weggeven. Hier kunnen we uit afleiden dat de game op vier verschillende manieren kan eindigen, gebaseerd op hoe jij de game speelt.

  Sekiro: Shadows Die Twice story krijgt meerdere mogelijke eindes

  Sekiro: Shadows Die Twice zal een Immortal Severance, Purification, Return en Shura einde hebben. Wat deze namen betekenen weten we natuurlijk nog niet. Hiervoor zullen we op de release van Sekiro moeten wachten op 22 maart 2019. De complete lijst aan trofeeën zullen we hier niet in zetten, aangezien dit spoilers voor de game bevat, maar mocht je toch nieuwsgierig zijn dan kun je deze lijst online terugvinden.

  Anders dan andere FromSoftware games zal Sekiro: Shadows Die Twice geen Character Customization bevatten en ook geen grote variatie aan wapens. Het is dan ook niet mogelijk om het hoofdwapen, de Katana in te ruilen voor andere wapens. In onze preview van Sekiro: Shadows Die Twice vertellen we al dat de game er grafisch prachtig uitziet, het vechtsysteem veelbelovend is en dat de toevoeging van de prothetische arm een leuke nieuwe feature is. Aan deze arm kun je verschillende wapens of hulpmiddelen vastmaken. Zo kun je door één toevoeging je wapen in vuur en vlam zetten.

  Sekiro: Shadows Die Twice zal vanaf 22 maart te spelen zijn op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Sekiro: Shadows Die Twice

  Verkijgbaar vanaf 22 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.