Sekiro Shadows Die Twice release officieel bekendgemaakt

  Voor fans van Dark Souls zitten er mooie tijden aan te komen. Studio From Software heeft namelijk de Sekiro Shadows Die Twice release officieel bekendgemaakt. Dit gebeurde tijdens de persconferentie van Microsoft op E3 2018.

  Sekiro: Shadows Die Twice is een actiegame waarin we het verhaal volgen van een ninja met een prothetische arm. Tijdens de persconferentie van Microsoft is er ook meteen een trailer vrijgegeven, waarin we de ninja in actie kunnen zien. Je kunt deze trailer hierboven bekijken.

  In Sekiro: Shadows Die Twice reis je af naar de Japanse Sengoku-periode aan het einde van de 16e eeuw. Deze third-person actie-RPG geeft je de controle over Sekiro die bekend is geworden onder de naam 'de eenarmige wolf'. De game zal je niet alleen de mogelijkheid geven om je horizontaal door de wereld te bewegen, want je kunt je ook verticaal door de wereld bewegen. Hoe dit precies in zijn werk gaat is nog een onduidelijk.

  Sekiro Shadows Die Twice release onder Activision

  Het nieuwe spel van From Software zal uitkomen onder Activision. Het is daarmee ook de eerste keer dat de ontwikkelaar een spel uitbrengt onder deze uitgever. Eerdere games van het bedrijf werden namelijk uitgegeven door Atlus, Bandai Namco en Sony.

  Dat Sekiro: Shadows Die Twice eraan zat te komen was al zeker, tijdens The Game Awards afgelopen keer maakte From Software ons al warm met de naam Shadows Die Twice en nu is er dus een officiële release aangekondigd.

  Er is nog geen precieze datum van uitgave bekend, maar wel weten we dat het spel begin 2019 in de schappen zal liggen voor de Xbox One, PS4 en PC.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.