Seizoen 6 The 100 op Netflix aangekondigd!

  De Netflix-serie is net pas weer begonnen met het vrijgeven van de aflevering van seizoen 5 van The 100. Alleen zijn de schrijvers van de serie al enthousiast om aan te kondigen dat seizoen 6 the 100 op Netflix komt na enige tijd.

  The CW

  Via het officiële twitteraccount van de schrijvers werden er nieuwsberichten over het zesde seizoen van de serie geretweet, er bij bevestigend dat dit seizoen er ook aan komt. Over de startdatum van het seizoen is nog helemaal niets bekend, maar met de wekelijkse afleveringen die op Netflix worden gezet kunnen we nog even vooruit.

  Wat verwachten we van seizoen 6 the 100 op Netflix?

  Aangezien er nog maar 2 afleveringen beschikbaar zijn van het vijfde seizoen van The 100, is het moeilijk te bedenken wat er in seizoen 6 gaat gebeuren. Het is in ieder geval duidelijk dat er een conflict gaat komen tussen de nieuwe aardbewoners die net aangekomen zijn op de aarde en Clarke. Ook is het nog de vraag hoe alle groepen van The 100 weer bij elkaar komen, aangezien iedereen verdeeld is over verschillende plekken. Waarschijnlijk gaat dit zich allemaal nog afspelen in seizoen vijf, en daarom is het moeilijk te vertellen wat er gaat gebeuren in seizoen 6.

  Wat is er allemaal gebeurd in seizoen 4?

  Nadat de dodelijke chemische storm over de wereld is geraasd in de laatste aflevering van seizoen 4, zijn de groepen verdeeld. De ene groep heeft zich verstopt in een bunker onder de grond terwijl de anderen naar de ruimte zijn gegaan met een raket. Clarke heeft dit niet kunnen halen en heeft een manier gevonden om te overleven. Een grote sprong in de tijd is genomen door de schrijvers, in seizoen 5 nemen we dan ook een kijkje op het leven op de wereld waar Clarke is gebleven. Het duurt niet lang voordat ze zich beseft dat ze hier niet alleen is.

  Benieuwd welke films of series binnenkort op Netflix komen? We hebben een lijst voor je gemaakt met de nieuwe Netflix releases in mei. Op zoek naar iets waar je van kan lachen? Bekijk dan ook de beste komedie series op netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.