SEGA soundtracks nu beschikbaar op Spotify

  Fans van SEGA kunnen zich klaarmaken voor een flinke dosis nostalgie. De originele Sega soundtracks, zoals bijvoorbeeld Sonic Boom van Sonic the Hedgehog voor de SEGA Genesis, zijn nu beschikbaar gemaakt op Spotify. De soundtracks zijn gratis te beluisteren.

  Niet alleen de soundtrack van Sonic is beschikbaar op Spotify. Zo zijn er op Spotify drie complete albums gevuld met de soundtrack van Virtua Fighter5, drie volumes van de Soundtrack van Out Run, de volledige soundtrack van de populaire game Jet Set Radio en nog veel meer te vinden.

  Ook minder bekende SEGA soundtracks beschikbaar op Spotify

  Naast populaire games als Sonic en Jet Set Radio hebben ook de minder populaire games als Skies of Arcadia, Chain Chronicle een plekje gekregen in de Spotify playlist. Genoeg om naar te luisteren voor iedereen dus.

  De volledige lijst met SEGA soundtracks is gratis te beluisteren op Spotify, het enige wat je nodig hebt is een Facebook account of een account op Spotify zelf. Als je hem volledig wilt afluisteren moet je wel even de tijd er voor nemen. In de lijst staat op het moment meerdere uren aan game muziek.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.