SEGA Mega Drive Mini pre-order - Hier is de console te bestellen

  De SEGA Mega Drive Mini is de nieuwste kleine console op de markt. Het apparaat komt met 40 games en is vanaf 19 september te koop. Vanaf vandaag is het mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de SEGA Mega Drive Mini.

  De console bevat 40 games met onder andere Sonic The Hedgehog, Gunstar Heroes en Comix Zone. Hoewel de PlayStation Classic minder populair is, zijn de NES en SNES Mini als warme broodjes over de toonbank gegaan. Het is daarom niet zo'n heel gek idee om het kleine apparaat van SEGA alvast te bestellen.

  Waar kan je een pre-order plaatsen voor de SEGA Mega Drive Mini?

  Verschillende webwinkels bieden de SEGA Mega Drive Mini te koop aan. In het onderstaande overzicht zetten we ze voor je op een rij.

  • Bol.com voor € 79,99. Je kan hem bestellen via deze link.
  • Game Mania voor € 79,98. Je kan hem bestellen via deze link.
  • Nedgame voor € 79,99. Je kan hem bestellen via deze link.

  Het is goed mogelijk dat de console op een later tijdstip ook nog op andere sites bestelbaar wordt. Zodra dit gebeurt, vullen we de bovengenoemde lijst aan.

  Is een SEGA Mega Drive Mini pre-order nodig?

  In 2016 komt Nintendo met de NES Classic Mini en een jaar later brengt het bedrijf de SNES Classic Mini uit. Deze twee consoles zijn zo'n groot succes dat binnen de kortste keren zijn uitverkocht. De PlayStation Classic Mini is daarentegen een stuk minder populair en zakt in een paar maanden tijd flink in prijs.

  Het is daarom gissen wat er met het apparaat van SEGA gaat gebeuren. Als je hem echt graag wil is het geen slecht idee om een bestelling te plaatsen op de SEGA Mega Drive Mini. De console ligt vanaf 19 september officieel in de winkel. In de XGN Historie van de SEGA Mega Drive kan je meer over de oude console lezen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.