SEGA classics gratis naar smartphones in SEGA Forever release

  SEGA loopt al lange tijd mee en heeft behoorlijk wat games in het portfolio. De klassieke SEGA games komen nu helemaal gratis naar smartphones. Ze komen voorbij als SEGA Forever release titels en zijn vanaf nu verkrijgbaar.

  SEGA heeft de SEGA Forever release aangekondigd, een gratis dienst waarmee SEGA classics naar smartphones gebracht worden. Iedereen die een Android of iPhone heeft kan de games vanaf nu gratis downloaden en het zijn er ook al genoeg. Titels als Sonic the Hedgehog, Altered Beast, Kid Chameleon en Comix Zone zijn onderdeel van het gratis aanbod van SEGA Forever.

  En dat aanbod breidt zich steeds uit. Zo komt binnenkort SEGA Tennis naar SEGA Forever. in de App Store en Google Play Store stonden al enkele SEGA games die momenteel ook nog geld kosten. Dit zijn games als R-Type, destijd een hele populaire titel op de 16-bit console van SEGA. Of deze games uiteindelijk ook nog in het aanbod van SEGA Forever terecht komen is onbekend.

  SEGA Forever release games bevatten wel reclames

  De games zijn dus compleet gratis, maar bevatten wel advertenties in beeld. Zodra je een SEGA Forever game start krijg je de keuze om deze zonder advertenties aan te schaffen. Als je 1,99 betaalt verdwijnen deze uit de game. Deze prijs is dus wel per titel. Als je besluit dit niet meteen te doen, is het later nog altijd mogelijk om de advertenties weg te halen via het menu van de game in kwestie.

  SEGA heeft verder besloten om de games niet in een collectie in de Play Store en Apple Store te zetten, maar als losse titels. Je zult dus even moeten zoeken om ze te vinden, maar als je een snel overzicht van de beschikbare games in de SEGA Forever collectie wil, kun je terecht op de officiële website.

  SEGA Overweegt naast de SEGA Forever collectie voor mobiel, deze ook naar consoles te brengen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.