Sea of Thieves wordt Xbox Game Pass game

  De game is nog niet uit, maar toch heeft Microsoft onthuld dat Sea of Thieves een Xbox Game Pass game wordt. Niet over drie jaar of iets dergelijks, maar gelijk op de dag van de release!

  Niet alleen Sea of Thieves, maar ook Crackdown 3 en State of Decay 2 komen op de dag van uitkomen gelijk naar Xbox Game Pass. Ook de volgende Forza, Halo en Gears of War games krijgen eenzelfde soort behandeling.

  Het is op zijn minst opvallend te noemen dat Microsoft grote game releases gelijktijdig beschikbaar maakt voor een relatief goedkope service als Xbox Game Pass. Waar je voor een pas uitgekomen game bijvoorbeeld 60 euro betaalt, kan je hetzelfde spel voor 10 euro per maand spelen met Xbox Game Pass.

  Collectie Xbox Game Pass games wordt interessanter

  Nu Microsoft besloten heeft nieuwe first-party games direct beschikbaar te stellen voor Xbox Game Pass gebruikers, wordt de collectie van de dienst opeens een stuk interessanter. Nu zijn bijvoorbeeld alleen oudere games als Gears of War 4, Mad Max en Halo 5 beschikbaar. Daar komt dit jaar dus verandering in.

  Xbox Game Pass is een dienst die erg vergelijkbaar is met Netflix. Je betaalt een maandelijks bedrag, 10 euro, en krijgt daarbij toegang tot een collectie van tientallen games die je kunt spelen gedurende die maand. De games zullen niet jouw bezit zijn, want je streamt ze. Precies zoals dat bij Netflix ook gebeurt.

  Sea of Thieves is de eerste titel die op dezelfde dag als de normale release naar Game Pass komt. Vanaf 20 maart is de piratengame namelijk verkrijgbaar voor zowel de Xbox One als de PC.

  Sea of Thieves

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.