Sea of Thieves gratis te spelen op Xbox One en PC

  De game Sea of Thieves is voor een hele week gratis te spelen. De game van Rare waant je in een piratenwereld, waar je vecht tegen andere spelers en zeewezens. Sea of Thieves is te spelen op de Xbox One en PC.

  Gratis te downloaden voor drie vrienden

  Spelers die de game al hebben kunnen tot maximaal drie vrienden uitnodigen om de game te spelen. De game is gratis te spelen tot en met 13 februari voor iedereen die een Xbox Live account heeft, in het bezit is van een Xbox Game Pass of die uitgenodigd zijn door een vriend om te spelen.

  Het enige wat spelers hoeven te doen is naar de Sea of Thieves website te gaan en daar in te loggen met je Microsoft account. Hiervandaan kan je drie gratis codes voor de game verkrijgen die je dan weer kan verdelen over je vrienden.

  Sea of Thieves gratis spelen

  De Sandbox piratengame waar je op je eigen schip door het wilde water kan varen, of de confrontatie aan kan gaan met de alles verwoestende kraken is te spelen op de Xbox One of op PC.

  Nadat de tijdelijke periode van Sea of Thieves is geweest kunnen spelers die een gratis code hebben ontvangen de game permanent kopen met een korting van 35%.

  Ontwikkelaar Rare staat bekend om games als Killer Instinct en Banjo-Kazooie. Sea of Thieves is de nieuwste titel van de studio. De ontwikkelaar heeft een aantal prijzen op zijn naam zoals een BAFTA in de categorie ´Beste Engelse ontwikkelaar´ voor de game GoldenEye 007, BAFTA ´Moving Images´ voor Perfect Dark en een BAFTA voor het spel Conker´s Bad Fur Day voor ´Beste Geluid´.

  Sea of Thieves is te spelen op de Xbox One en PC voor iedereen die wel houdt van lekker varen op woeste zeeën, vechten tegen andere piraten en de zee onderzoeken op zoek naar rare zee wezens.

  Sea of Thieves

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.