Sea of Thieves beta datamine verraadt veel details over game

  De Sea of Thieves beta is in volle gang en spelers zijn nog volop aan het plunderen in de game. Ook dataminers zijn aan het plunderen geslagen in de bestanden van de game, want er zijn behoorlijk wat details buit gemaakt.

  Dataminers zijn mensen die in bestanden van games kijken om zo bepaalde aspecten van een game te ontdekken die nog niet bekend zijn. Dat is ook bij de beta van Sea of Thieves gedaan en dat heeft ons behoorlijk wat informatie over de game opgeleverd.

  Zo kent de game vier maps: de Blue Sea of Plenty, Sea of Damned, The Wilds en de Wide Sea of Plunder. Heel erg tot de verbeelding spreekt dat vooralsnog niet, maar het is zeker het benoemen waard dat Sea of Thieves op zijn minst vier maps heeft. Wat ook het noemen waard is zijn de personages die je tegenkomt in de game. Zo is er iemand in de game die 'Belle' heet en is er zelfs een spook kapitein!

  Sea of Thieves beta datamine vertelt welke vijanden er zijn

  Een game is geen game als er geen vijanden in zitten. In het geval van Sea of Thieves zijn dat doorgaans rivaliserende spelers, maar er ligt groter gevaar op je te wachten op zee. In de game kun je namelijk zeemeerminnen, skeletten en zelfs kraken tegenkomen. Wees dus altijd alert, ook al zit je "veilig" op je boot.

  Een lijst met alle datamine lekken kun je vinden op Reddit. De beta van Sea of Thieves loopt nog tot en met woensdag. Daarna is het een kleine anderhalve maand. De game komt namelijk 20 maart uit op de Xbox One en PC.

  Sea of Thieves

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.