Scooby Doo 2020 cast uitgebreid met Mark Wahlberg en Jason Isaacs

  Mark Wahlberg en Jason Isaacs zijn aangenomen als onderdeel van de Scooby Doo 2020 cast. Dat meldt The Hollywood Reporter. De film, die op dit moment de naam ‘Scoob’ draagt, wordt de eerste film gebaseerd op Scooby Doo die in de bioscoop uitkomt sinds 2004.

  Eva Rinaldi

  Al eerder werd de cast voor de hoofdrollen bekendgemaakt. De rollen van Mark Wahlberg en Jason Isaacs zijn respectievelijk Blue Falcon en Dick Dastardly. Blue Falcon is een superheld geleend uit een andere animatieserie uit dezelfde koker als Scooby Doo. Dick Dastardly is de schurk van de film. De Scooby Doo gang zal het samen met andere animatiehelden tegen deze Dick Dastardly moeten opnemen.

  Wie is er nog meer onderdeel van de Scooby Doo 2020 cast?

  Al eerder werd bekend wie de Mystery Inc. gang zullen vertolken. Zac Efron en Amanda Seyfried worden Fred en Daphne. Voor Zac Efron een heel verschil met zijn recente rol als Ted Bundy. Gina Rodriguez en Will Forte nemen de rollen van Velma en Shaggy op zich. De rol van Scooby gaat traditiegetrouw naar Frank Welker. Ook zullen Ken Jeong (The Hangover), Kiersey Clemons (Flatliners) en Tracy Morgan (Rio) de cast versterken.

  Waar gaat de film over?

  Voor zover bekend zal Scoob het verhaal vertellen van het ontstaan van Mystery Inc., het bedrijf waar de Scooby Doo serie om draait. De film zou onder andere de eerste ontmoeting van Shaggy en Scooby laten zien, en hun eerste samenwerking met Fred, Daphne en Velma.

  In de film moet de wereld gered worden van Dick Dastardly. De Scooby Doo personages moeten daarvoor samenwerken met andere personages uit het universum van de Hanna-Barbera cartoons. Verdere details zullen we nog even af moeten wachten.

  Wanneer komt de film uit?

  Scoob zal in 2020 te zien zijn in de bioscoop. Op dit moment staat de film gepland voor een releasedatum van 15 mei in de verenigde staten. Het duurt dus nog ruim een jaar voordat de film uitkomt. Wanneer de film in Nederland uitkomt is nog niet bekend. Ook aankondigingen over Nederlandse stemmen laten nog op zich wachten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.