Sci-fi aanbiedingen - Korting op No Man's Sky, Elite Dangerous en meer

  Het is Sci-fi Week bij de Humble Store. Deze week zijn er tal van sci-fi aanbiedingen met enorme kortingen, waaronder grote namen als No Man's Sky, Elite Dangerous en Stellaris.

  Er zijn tal van goede science-fiction games op de PC. En nu zijn er hele mooie sci-fi aanbiedingen in de Humble Store, waardoor je deze titels kunt halen met tot wel 80% korting. Voor een kleine prijsje haal je dan hele grote games in huis.

  Allemaal sci-fi aanbiedingen

  No Man's Sky is waarschijnlijk de bekendste titel uit het lijstje. De game viel in onze review enorm goed in de smaak en heeft sindsdien meerdere updates gekregen die tal van functies hebben toegevoegd. Het spel is in de aanbieding voor € 23,99.

  Een andere ambitieuze game is Elite Dangerous. Ook die game werd goed ontvangen en biedt een meer realistische ervaring in de ruimte. Je kunt het spel nu halen voor € 11,24.

  Ben je op zoek naar strategie, dan is Stellaris een mooie optie. Deze game van Paradox laat je een eigen imperium opbouwen in de ruimte en haal je nu voor € 15,99 in huis. Of als je iets voor een heel klein prijsje wilt, dan is er nog FTL: Faster Than Light voor slechts € 2,49.

  Alle aanbiedingen in de Sci-fi Week vind je hier in de Humble Store.

  Wat is de Humble Store?

  De Humble Store is een digitale winkel voor PC-games, opgericht door de bekendere Humble Bundle. Na aanschaf krijg je bij vrijwel alle games een Steam-code. Deze wissel je in op Steam en daarna staat de game gewoon voor altijd in je bibliotheek daar.

  Bij de Humble Store kun je gewoon betalen met iDeal of Paypal. Ook vind je de prijzen van deze winkel terug in onze XGN.nl Prijsvergelijker zodat je altijd de laagste prijs van games kunt vinden.

  No Man's Sky

  Verkijgbaar vanaf 10 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.