Schrijf je nu nog in voor de Splatoon 2 Dutch Championship 2018

  Speel je al een tijdje Splatoon 2? Dan is nu het moment om je skills te laten zien! Dit najaar komt namelijk de Dutch Championship weer terug. Er zijn nog plekken voor de kwalificatie van zondag 30 september. Schrijf je nu nog in voor de Splatoon 2 Dutch Championship 2018!

  Of je nu een ervaren team hebt of als speler een competitie in wilt duiken, dit jaar is de zoektocht naar het beste Splatoon 2-team begonnen. Tijdens de Splatoon 2 Dutch Championship van 2018 kun je op verschillende manieren meedoen, zowel online als offline. Het winnende team wint een felbegeerde plaats voor het Splatoon 2 European Championship 2018 – 2019.

  Inschrijven voor de kwalificaties van volgende week zondag kan via de pagina van ESL Benelux.

  Niet online, maar offline?

  Is het niet gelukt om je online te kwalificeren? Dan kun je je ook nog inschrijven voor de offline kwalificatierondes die tijdens Firstlook Festival 2018 in Utrecht gehouden worden. Op zowel zaterdag als zondag is er plek voor acht teams om tegen elkaar te strijden. Wil je meedoen? Stuur dan voor 1 oktober een mail naar event@nintendo.nl met daarin het volgende:

  • De naam van je team
  • De namen van alle vier de spelers en een back-up speler
  • Geboortedata van alle spelers
  • E-mail adres van de teamleider
  • Screenshots waarop de rang van alle deelnemende spelers te zien is
  • Voorkeur van de dag waarop jij en je team mee willen doen

  Je krijgt uiterlijk op dinsdag 2 oktober per mail te weten of je geselecteerd bent voor de offline kwalificatie. Als je geselecteerd bent, ben je wel zelf verantwoordelijk voor een toegangsbewijs voor Firstlook Festival 2018.

  Als je geen team hebt, kun je ook meedoen door je aan te melden bij de Splatoon 2 Discord-groep van ESL Benelux. Als je meedoet ontmoet je daar je toekomstige teamgenoten!

  Voor meer informatie kun je deze website bekijken. Wil je weten wat wij van Splatoon 2 vonden? Je leest het in onze review.

  Splatoon 2

  Verkijgbaar vanaf 21 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.