Gecancelde PlatinumGames titel Scalebound voor de Switch in de maak?

  Een aantal jaar geleden zou de game uitkomen, maar op het laatste moment trok Microsoft de stekker uit de Xbox One exclusieve game Scalebound. De game werd geschrapt, maar het gerucht gaat nu rond dat Scalebound onderweg is naar de Switch. De titel werd destijds gemaakt door PlatinumGames.

  Het is een mogelijkheid dat deze overleden game naar de Switch onderweg is. Dit is nog niet bevestigd, maar het gerucht gaat rond dat Nintendo bezig is om een Nintendo Switch exclusieve versie van de game Scalebound te gaan maken. PlatinumGames heeft een goede relatie met Nintendo als je kijkt naar andere games die deze twee bedrijven samen hebben uitgebracht.

  Scalebound zou een exclusieve Xbox One-game te worden. De game werd dan ook aangekondigd tijdens E3 2014, maar werd helaas nooit uitgebracht. In 2017 besloot Microsoft dat Scalebound het hem niet ging worden en de game heeft daardoor dan ook nooit het daglicht gezien. Nu er gehint wordt dat de game uit zijn graf wordt getrokken kunnen degene die enthousiast waren voor de game tot nog blij worden. Mits de geruchten via Nintendo Insider waar zijn natuurlijk.

  Waar zal de Scalebound Switch game over gaan?

  De game was al in ontwikkeling een aantal jaar geleden, dus een concept was er al. Of dit concept gaat worden gebruikt is nog niet bevestigd, maar de mogelijkheid zit er wel in als er een Switch exclusieve versie onderweg is van Scalebound.

  In het originele concept van Scalebound zou de speler de game ervaren als Drew. Drew is een jongeman die de wereld Draconis wilt ontdekken, maar onderweg een obstakel tegenkomt. Onderweg komt hij een draak Thuban tegen, die de laatste van zijn soort is. In plaats van dat deze draak hem dood of dat Drew de laatste van de soort vermoord, ontstaat er een band tussen de twee. Samengebracht door het lot gaan Drew en Thuban de strijd aan met vijanden die hun wereld bedreigen.

  In de tijd dat we wachten op de bevestiging van deze game kunnen we wel al een aantal andere games spelen. Andere games van Nintendo en PlatinumGames zijn namelijk titels als Bayonetta 2 en Star Fox Zero. Als deze games je niet bekend in de oren klinken dan kun je onze review van Bayonetta 2 en onze review van Star Fox Zero bekijken om geïntroduceerd te worden aan deze twee games.

  Scalebound

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.