Santa Clarita Diet season 3 trailer uitgebracht door Netflix

  Netflix heeft een nieuwe trailer voor Santa Clarita Diet season 3 uitgebracht. Op 29 maart 2019 keert de meest levendige zombie ooit terug op de populaire streamingdienst. Uit de trailer blijkt dat Sheila haar bijzondere ziekte weer voor bijzondere en grappige situaties zal zorgen.

  Fans reageren enthousiast op de komst van het nieuwe seizoen van Santa Clarita Diet. Het laatste seizoen van de serie kwam vorig jaar uit. Aangezien de seizoenen van de serie tot nu toe altijd tien afleveringen bevatten, zal dit waarschijnlijk opnieuw het geval zijn. De meeste afleveringen duren ongeveer een half uur, dus waarschijnlijk wordt er vanaf 29 maart vijf uur aan nieuw kijkplezier van de serie toegevoegd.

  De spanning bouwt op in Santa Clarita Diet season 3

  De kans dat Sheila en Joel gepakt worden voor Sheila haar kannibalisme wordt per aflevering groter. Sheila moet namelijk mensenvlees eten om te overleven, zonder dat ze verder zombie-achtige trekjes vertoont. Het koppel probeert dit probleem op te lossen door alleen slechte mensen te vermoorden om ervoor te zorgen dat deze eetlust wordt verzadigd. Dit kan voor conflict zorgen in Santa Clarita Diet season 3.

  De serie maakt een mix van horror en humor, aangezien er ondanks de luchtige grappen toch veel gebruik wordt gemaakt van bloederige ingewanden. De Netflix Original kan dan ook wel een mengelmoes van The Walking Dead en Modern Family worden genoemd. Ondanks dat Sheila zich eigenlijk in een vreselijke positie bevindt, staat haar gezin achter haar en doen ze er samen alles aan om verder een zo normaal mogelijk leven te lijden.

  De volgende maaltijd van Sheila

  In de trailer zie je alvast een van Sheila’s volgende maaltijden en dat Sheila iemand vertelt over haar bijzondere situatie. Deze man lijkt een soort van therapie te geven aan Sheila en Joel. Ook staat het koppel voor een moeilijke keuze, aangezien Sheila nu weet dat zij onsterfelijk is. De vraag is nog maar of Joel hetzelfde lot als Sheila zou willen, of liever een normaal mens zou willen blijven.

  Niet iedereen is even ondersteunend voor Sheila als haar gezin. Ondanks dat het bijna onmogelijk is om deze zombie te vermoorden, lijken er toch een aantal mensen te zijn die niet zo enthousiast zijn over haar bestaan en haar uit proberen te schakelen. Dit zijn waarschijnlijk ook de mensen die op de menukaart van Sheila komen te staan.

  Santa Clarita Diet season 3 komt uit op 29 maart 2019. Op zoek naar meer kijkplezier? Wij hebben een lijst gemaakt met de beste Netflix horror series om naar uit te kijken in 2019 en een lijst met de beste Netflix series waar je vrolijk van wordt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.