Samsung winst bereikt recordhoogte volgens verwachtingen

  Samsung Electronics heeft goede hoop voor het eerste kwartaal van 2017. Het bedrijf maakt vandaag zijn verwachtingen bekend en de Samsung winst is hoger dan ooit.

  Samsung verwacht ongeveer 9,9 triljoen Won winst te maken, dat is omgerekend ongeveer 8,2 miljard euro. Die winst zou gehaald worden uit een omzet van 50 Won, omgerekend ongeveer 44,5 miljard euro. De Samsung winst zou daarmee een recordhoogte bereiken voor het eerste kwartaal van een jaar.

  Samsung winst in het verleden

  Vergeleken met het eerste kwartaal van 2016 zou de winst omhoog gaan met ongeveer 50 procent. Afgelopen jaar wist Samsung winst te boeken van 5,5 miljard euro in het eerste kwartaal. De hoogste winst die Samsung ooit gehaald heeft, was in het derde kwartaal van 2013 toen bijna 9 miljard euro winst werd gemaakt.

  De Samsung Galaxy S8 die recent onthuld werd komt later deze maand pas uit en zit dus niet inbegrepen bij de verkoopverwachtingen van Samsung. De Galaxy S8 heeft een Infinity scherm waardoor je geen zwarte randen naast je scherm hebt. Ook wordt met deze telefoon Bixby aangeboden, de virtuele assistent van Samsung.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.