Samsung start met uitrol van Galaxy S7 Edge en S7 Android 7.0 update

  Bezitters van een Samsung Galaxy S7 en S7 Edge die al een tijdje wachten op de uitrol van Android 7.0 naar hun toestel kunnen nu hun geluk op. Samsung is begonnen met het uitrollen van de Samsung Galaxy S7 Edge en S7 Android 7.0 Nougat update.

  Eigenlijk zou voor de update voor Samsung Galaxy S7 Edge S7 Android 7.0 Nougat pas verschijnen op 17 januari, maar bezitters van de telefoon die beta gebruikers zijn hebben al een melding gekregen de telefoon te kunnen updaten naar het nieuwste besturingssysteem van Google. 'Normale' gebruikers hebben vooralsnog geen melding ontvangen over de update.

  Standaard gebruikers kunnen S7 Android 7.0 update komende week verwachten

  Die gebruikers moeten nog even geduld hebben. Daarvoor wordt verwacht dat de melding voor een update in de komende week eraan komt. Waarschijnlijk dus ook voor de verwachtte datum van 17 januari. De uitrol zal langzaamaan plaatsvinden in verschillende regio's. Samsung website SamMobile deelt het nieuws als één van de eerste en heeft de software inmiddels succesvol geïnstalleerd.

  De totale update zal bijna 215MB groot zijn en is het dus raadzaam om de S7 Android 7.0 update te downloaden via WiFI. Eerder werd al getest met het besturingssysteem, maar nu wordt hij dus officieel uitgebracht. Met de update krijgen de Samsung telefoons het nieuwe notificatie systeem van Android 7.0 Nougat, verbeterde multi-window modus, een verbeterde User Interface en verbeterde prestaties.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.