Samsung Gear VR upgrade ondersteunt Netflix

  Samsung heeft zojuist een nieuwe versie van zijn Samsung Gear VR aangekondigd. Deze Samsung Gear VR upgrade ondersteunt nu ook apps zoals Netflix en Twitch.

  De mobiele headset van Samsung krijgt een grote boost in zijn media mogelijkheden door de toevoeging van nieuwe app ondersteuning. Deze vernieuwing werd aangekondigd tijdens een conferentie van Oculus Connect. Netflix is volgens CEO Brendan Iribe al beschikbaar in de Gear VR store. Ook is aangekondigd dat in de nabije toekomst apps zoals Vimeo en TiVo beschikbaar worden voor de Samsung Gear VR.

  Samsung Gear VR upgrade krijgt lagere prijs

  Tijdens een persconferentie was aangekondigd dat er een nieuwe versie van de Gear VR op de markt komt. Deze krijgt een nieuw trackpad en een nieuwe, lagere prijs. De nieuwe versie ondersteunt alle smartphones van Samsung die in 2015 worden uitgebracht, waar de vorige versie alleen nog maar de Galaxy S6 en de Note 4 ondersteunde.

  De Gear VR consumenten editie krijgt een nieuwe adviesprijs van 99 euro en is vanaf november 2015 verkrijgbaar voor verkoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.