Samsung Galaxy S9 touchscreen bij sommigen defect

  Op 25 februari kregen we de eerste beelden van het nieuwe vlaggenschip van Samsung te zien en een paar weken later, op 16 maart, lag de telefoon in de winkel. Alleen er zijn wat Galaxy S9 touchscreen problemen voorgekomen bij sommige mensen.

  Het probleem dat het touchscreen heeft is dat er dode plekken op het scherm zitten. Dit betekent dat sommige aanrakingen niet worden geregistreerd door de telefoon. Het Koreaanse bedrijf is inmiddels op de hoogte van het probleem en probeert een oplossing voor iedereen te vinden.

  Galaxy S9 touchscreen probleem oplossing

  Volgens de techgigant is het een selecte groep die te maken heeft met dit probleem. Voor sommigen werkte het om hun telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, maar dit zal niet bij iedereen uitkomst bieden. Mocht jij last van het scherm hebben, dan moet je contact opnemen met de klantenservice van Samsung.

  Gezien het maar om een kleine groep gaat valt het nog mee met de problemen die de telefoon heeft sinds de datum van uitgave. Zo had de Galaxy Note 8 twee jaar geleden problemen met de batterij, wat zorgde voor een aantal ontploffende telefoons.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.