Samsung Galaxy S9 release in aantocht: stereo speakers en 3D emoji?

  Een Samsung Galaxy S9 release kan niet lang meer duren, we horen namelijk steeds meer verse geruchten opduiken nu de Mobile World Congress steeds dichterbij kruipt. Dit gerucht kan wel eens een primeur worden voor de Samsung Galaxy reeks. Meerdere bronnen suggereren namelijk dat de Samsung stereo speakers en de functie 3D emoji willen introduceren aan hun vlaggenschip.

  Uit meerdere geruchten kunnen we wel concluderen dat Samsung opzoek is naar een inhaalslag op haar grootste concurrent Apple. Zo schijnt het dat de 3D emoji die Samsung wil introduceren veel geavanceerder is dan Apple's Animoji die Apple introduceerde op de iPhone X. Veel verschillen zal Samsungs 3D emoji niet hebben omdat het concept niet heel erg veel afwijkt van die van Apple. Zo zou 3D emoji ook je gezichtsbewegingen herkennen en kunnen toepassen op bijvoorbeeld dieren en zou het zo gedeeld kunnen worden met vrienden.

  Dit gerucht komt niet zomaar uit de lucht vallen, Samsung heeft namelijk eerder dit jaar de nieuwe Exynos chip getoond. Die chip zou gespecialiseerd zijn in het traceren van gezichtsbewegingen. Daarmee zou ook het ontgrendelen van je telefoon door middel van gezichtsherkenning een stuk veiliger gaan.

  Samsung Galaxy S9 release kan niet lang meer duren

  Bovenop zal Samsung mogelijk een stereo speaker toevoegen aan de S9, althans dat wordt beweerd. De speakers zullen boven en onder de smartphone zitten. Ook wordt er beweerd dat de stereo speakers Dolby Surround Sound bevatten, getuned door het akoestische bedrijf AKG, dat in bezit is van Samsung.

  Meer details en de onthulling van de Samsung Galaxy S9 en de S9 Plus is op 25 februari tijdens het Mobile World Congress. Volg vanaf hier de livestream die om 6 uur 's avonds zal beginnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.